Novi tablet iz ARCHOS-a sa ultra definisanim displejom

archos-tablet

Ako biste nekome pričali o tabletima, pre tri godine, niko vas ne bi razumeo o čemu pričate. Od tada, tablet uređaji su napredovali velikom brzinom, što je retko viđeno u IT Industriji. Ranije dominantni tablet uređaji na tržištu, sada zamenjuje sve više novijih proizvođača, koji uvode novine u ceni i tehnologiji. Na Cebit-u 2013, ARCHOS je predstavio tri nova uređaja koji mogu da drže korak sa velikim i poznatim proizvođačima.

archos-tablet

archos-tablet

Bazirani su na Android (Vers. 4.1 Jelly Bean) operativnom sistemu, i ovi Platinijumski tableti su dostupni u veličinama od 8″ , 9.7″ , i neobičnih 11.6″. Ključne tehničke karakteristike 97 Platinum HD omogućavaju im da mogu da se takmiče na tržištu sa najboljim uređajima današnjice.
IPS panel ima impresivnu rezoluciju od 2048 x 1536 piksela, dok sistem pokreće vrhunski procesor sa četiri jezgra. ARCHOS tablet takođe nudi sve potrebne opcije u interfejsu, kao i dodavanje više prostora za skladištenje podataka sa SD kartice. Pogledajte na nešem portalu Online Prodaja naš izbor tableta.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *