Način Isporuke

NAČIN i TROŠKOVI DOSTAVE

Robu koju poručite u toku dana do 16:00 časova o Vašem trošku (za iznose ispod 10.000 bez pdv-a) ili o našem trošku (za iznose iznad 10.000 bez pdv-a) isporučujemo preko brze pošte ili kurirskom poštom.Naša ugovorna obaveza vezana je sa kurirskom službom BEX, u slučaju da Vam isti ne odgovaraju u dogovoru sa komercijalom možete poslati instrukcije nekoj drugoj firmi za transport i da ista bude preuzeta isključivo kod nas u magacinu. Za sve proizvode ukoliko imamo na stanju dostava se ograničava do 2 dana. U slučaju da robu ne primite u naznačenom periodu potrebno je da nas kontaktirate telefonom ili putem e-maila. Dostava nije ograničena iznosom i količinom.

 

PRAVO NA ODUSTAJANJA OD KUPOVINE  – VRAĆANJE ROBE

Kupac ima pravo da kupljenu proizvode vrati bez oštećenja tj. bez otvaranja pakovanja u kome su upakovani proizvodi. U slučaju povratka robe kupac snosi troškove povraćaja robe (troškovi dostave od kupca do prodavca). Proizvodi moraju biti nekorišćeni i neotvarani, u originalnoj ambalaži, poslati na adresu sa plaćenim troškovima. 

Ukoliko je roba plaćena preko žiro računa kupac dostavlja broj bankovnog računa i naziv banke na koji je potrebno da se izvrši povraćaj sredstava. Prodavac vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku 15 dana od primanja robe. Prodavac  nije dužan da primi robu s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju uslovima pod kojima može da se izvrši povraćaj robe. U slučaju da kupac odustane od kupovine, a novac je uplatio, dužan je da podnese zahtev za povraćaj novca. U slučaju da kupac izvrši uplatu iznosa koji je manji od iznosa na koji je glasila profaktura, smatraće se da  kupoprodaja nije zaključena sve do momenta dok ne uplati iznos u potpunosti.

POLITIKA KVALITETA

Komunikacija zaposlenih sa kupcima kao i sve svoje obaveze prema kupcima proizvoda obavljaju na profesionalan način koji će obezbediti da zahtevi i očekivanja kupaca budu uvek ispunjeni u predviđenim rokovima, kao i kad god je to moguće. 

Zaposleni u preduzeću Velteh Pro potrudiće se da unaprede poslovne odnose sa svojim klijentima u cilju obezbeđenja što kvalitenijih proizvoda sa najboljim cenama.

Zaposleni u preduzeću Velteh Pro će poštovati zakonske propise i etičke principe kako bi očuvali dobar status i ugled u poslovnom okruženju.

Menadžment preduzeća Velteh Pro postaviće ciljeve koji su potrebni da zadovolje korisnike proizvoda i upravljati svim resursima na način koji ce omogućiti smanjenje troškova poslovanja kao i efikasnosti u radu.

NAČIN ISPORUKE I PLAĆANJE

Kako se vrši isporuka?

Isporuka se vrši putem BEX-a ili neke druge kurirske službe, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, dobićete obaveštenje da Vas paket čeka kod kurira ili cete biti pozvani na Vaš kontakt telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja. U tom slučaju Vas molimo da ga što pre preuzmete, jer će kuriri paket automatski vratiti pošiljaocu (nama) posle 4 dana stajanja u njihovom magacinu.

Rokovi za isporuku?

Najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 1-2 radna dana po potvrdi narudžbine.

Kako se vrši gotovinsko plaćanje za fiziča lica?

Poručena roba se plaća pouzećem. Ukoliko se poručena roba plaća gotovinom to znači da ćete porudžbinu platiti kuriru prilikom preuzimanja paketa. Kupac snosi troškove transporta po važećim uslovima kurirske službe. Za iznose preko 3000,00 dinara troškove trasporta snosi Velteh Pro.

Kako plaćaju pravna lica?

Pravna lica plaćaju virmanski. Putem predračuna ili odloženo uz bankarsku garanciju. Kod avansnog plaćanja robu šaljemo tek nakon proknjiženja uplate.